De Appartementen

Bijzondere appartementen, geheel zelfstandig en alles bij de hand

Beekjes in het bos van Beek

Bos en beek

Twee prachtige appartementen

Bed in Beek beschikt over twee bijna identieke appartementen met elk een eigen ingang. Elk appartement heeft een moderne keuken met oven/magnetron/vaatwasser en een badkamer met regendouche-systeem en toilet. In de woonkamer staat een bank die u eenvoudig kunt ombouwen tot slaapbank en ruimte biedt aan 1 volwassene of 2 kinderen. Komt u met vier personen? Geen probleem. Er is voldoende (slaap)ruimte. Via een open trap bereikt u de slaapkamer die door zijn kleine, intieme opzet doet denken aan een bedstee in de lucht.

In uw appartement zijn verder een flatscreen TV en espressoapparaat aanwezig. Ook heeft u de mogelijkheid om lekker buiten te zitten en kunt u gratis gebruikmaken van wifi. En niet onbelangrijk: u mag uw hond gewoon meenemen.

En de prijs? Voor 80 euro per nacht kunt U hier met 2 personen overnachten. Een 3e of 4e persoon erbij kost 12,50 p.p.p.n. Er is voldoende ruimte voor 3 volwassenen of 2 volwassen en 2 kinderen. Wij reserveren voor minimaal 2 nachten of meer. En Uw hond kan voor 5,00 p.n. gewoon met U mee. Kijk voor prijsopties bij Prijzen.

Tijdens de Vierdaagseweek wijken de prijzen af van de standaardprijzen!

Appartement 1

In dit appartement slaapt U in een knus houten huisje dat zich boven in de nok bevindt en doucht U in de voormalige koelcel van de slagerij ...

Appartement 2

Slapen in een knus houten huisje in de nok van het appartement en douchen in de voormalige rookoven van de slagerij.

DIT ZEGGEN ONZE GASTEN

Wat een aangename verrassing. Voelde me meteen thuis. Kom vast een keer terug. Tot ziens, Lisette. P.S.: Fijne douche!!!

Lisette

Heerlijk weekend gehad en genoten van jullie stulp met alle eigen aardigheden. De omgeving is machtig en de mensen aardig. Dus ik zeg: JA!!

Paul & Ro

Heerlijk om er hier op uit te trekken en dan zo'n compleet appartement bij de hand te hebben. Aanrader! Heb helemaal tot rust kunnen komen hier.

Joep

TOP