De Appartementen

Bijzondere appartementen, geheel zelfstandig en alles bij de hand

Beekjes in het bos van Beek

Bos en beek

Twee prachtige appartementen

Bed in Beek beschikt over twee bijna identieke appartementen met elk een eigen ingang. Elk appartement heeft een moderne keuken met oven/magnetron/vaatwasser en een badkamer met regendouche-systeem en toilet. Via een open trap bereikt u de slaapkamer die door zijn kleine, intieme opzet doet denken aan een bedstee in de lucht. In dit 'hemelse huisje' staat een comfortabel 2-persoonsbed.

In uw appartement zijn verder een flatscreen TV en espressoapparaat aanwezig. Ook heeft u de mogelijkheid om lekker buiten te zitten op ons knusse dakterras en kunt u gratis gebruikmaken van wifi. En niet onbelangrijk: u mag uw hond gewoon meenemen.

En de prijs? Voor 2 nachten betaald U 160 euro voor 2 personen. En Uw hond kan voor 10 euro per nacht gewoon met U mee als U voor appartement 2 kiest. Kijk voor prijsopties bij Prijzen.

Tijdens de Vierdaagseweek, Goffertconcerten en andere evenementen wijken de prijzen af van de standaardprijzen! Bel of mail voor meer informatie.

Appartement 1

In dit appartement slaapt U in een knus houten huisje dat zich boven in de nok bevindt en doucht U in de voormalige koelcel van de slagerij ... In dit appartement worden geen huisdieren toegelaten.

Appartement 2

Slapen in een knus houten huisje in de nok van het appartement en douchen in de voormalige rookoven van de slagerij. Komt U met Uw viervoeter? Dan is dit het appartement dat waar U verblijft.

DIT ZEGGEN ONZE GASTEN

Wat een aangename verrassing. Voelde me meteen thuis. Kom vast een keer terug. Tot ziens, Lisette. P.S.: Fijne douche!!!

Lisette

Heerlijk weekend gehad en genoten van jullie stulp met alle eigen aardigheden. De omgeving is machtig en de mensen aardig. Dus ik zeg: JA!!

Paul & Ro

Heerlijk om er hier op uit te trekken en dan zo'n compleet appartement bij de hand te hebben. Aanrader! Heb helemaal tot rust kunnen komen hier.

Joep

TOP